De Klussenier Roelof Foppen

De Klussenier Roelof Foppen
De Klussenier Roelof Foppen

Wezenkamp 5
3848 DG Harderwijk

Dien uw aanvraag in »

+31 341 425391
06 3085 5218
r.foppen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 08162922

Even voorstellen

Mijn naam is Roelof Foppen en ik woon in Harderwijk.
In 2007 heb ik besloten Klussenier te worden, omdat ik graag zelfstandig ondernemer wilde worden.  Dat ben ik nu een aantal jaren met veel plezier.
Ik sta bekend als de rustige, betrouwbare vakman die breed inzetbaar is voor velerlei opdrachten. Hierbij kunt u denken aan vloeren leggen, tegelen, scheidingswanden plaatsen, kastenwanden, zolderkamers, vliering maken, aftimmerwerkzaamheden, elektra, leidingen aanleggen enzovoort.
Waar ik zeer veel ervaring mee heb is schilderwerk. Zowel binnen als buiten ga ik graag voor u aan de slag. Als u uw huis wilt laten schilderen, is het van groot belang dat dit zorgvuldig gebeurt. Door mijn jarenlange ervaring en streven naar kwaliteit is uw schilderklus bij mij in goede handen.
Daarnaast heb ik eveneens veel ervaring met het renoveren van badkamers. Elke keer weer vind ik het een uitdaging om uw oude badkamer te transformeren in een nieuwe badkamer. Ik kan u hierover adviseren, helpen met de indeling, eventueel met u mee naar een showroom, het materiaal bestellen, plaatsen en natuurlijk prachtig afwerken. Kortom zo’n project is bij mij van het begin tot het eind in goede handen. Dat geeft u zekerheid en veiligheid, een stukje “Vertrouwd Verbouwen”.
Heeft u iets te doen en het staat hier niet bij, informeer dan naar de mogelijkheden.
Dit kunt u doen door mij te mailen of voor direct contact te bellen. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Harderwijk voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Dakraam plaatsen
  • Onderhoudswerk
  • Schilderwerk
  • Zolder verbouwen
 
Loading...